Elegant webbdesign

Elegant webbdesign

Stilrent, tydligt, enkelt.

Har ditt företag en webbsida som finns till lite för sakens skull? Har företaget något “tänk” bakom webbplatsens fakta och funktioner, eller har det fått bli som det blivit?

De flesta företagare vill inget hellre än att lämna det tekniska åt en specialist. Det är ju därför en webbdesigner anlitas! Men risken är att bäbisen kastas ut med badvattnet, att kunskapen som företagaren har om sin kundkrets (och potentiella kundkrets) inte tas tillvara. Jag tror att du som företagare sitter på insikter som är ovärderliga för mig när jag bygger din nya webbsida.

För att bygga en webbsida behöver man veta vilken uppgift den ska lösa. Att bidra till ökad lönsamhet är självklart – frågan är hur. För en frisör kan det vara en funktion som låter kunden smidigt boka in en ledig tid och få en påminnelse på mejlen. För en tandläkare kan det innebära en lättöverskådlig presentation av klinikens särskiljande tjänster. För en torvindustri kan det handla om enkel tillgång till jordanalyser och prislistor, så att kunden snabbt kan göra jämförelser och känna sig trygg med produkterna som erbjuds.

Idén om att sänka trösklarna för dina kunder genomsyrar mitt arbete med din webbsida från början till slut. Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Tidigare kunder
Hummeltorps Torvindustri AB: www.hummeltorp.se
Tandläkare Jesper Larsson AB: www.tandlakarelarsson.com

Kontakta mig idag med formuläret nedan eller ring mig på 073 972 00 05.

Skicka mig ett meddelande